پی وی سی

صفر تا صد کاربرد pvc در دکوراسیون داخلی

صفر تا صد کاربرد pvc در دکوراسیون داخلی

pvc به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد کاربرد مختلفی در زندگی روزمره مردم دارد، pvc همچنین به دلیل ارزان بودن و سرعت بالای تولید، استفاده‌های گسترده‌ای در صنعت نیز دارد. اگر به اطراف نگاه کنیم پلاستیک درصد بالایی از سازه‌ها و وسیله‌ها را شامل می‌شود. این محصول طیف وسیعی از کاربری های در صنایع شیمیایی، بسته‌بندی غذایی، وسایل الکتریکی، پزشکی، خودروسازی و غیره به خود اختصاص می‌دهد. همچنین در ساختمان‌ها به علت شفافیت برخی از پلاستیک‌ها، می‌توان آن‌ها را حتی جایگزین شیشه نمود. یکی از استفاده از پلاستیک برای ساخت ورق‌های پلی کربنات، ورق پلکسی و دیوارپوش‌های ترمووال است با ما تا پایان همراه شوید تا در این مقاله به صفر تا صد کاربرد pvc در دکوراسیون داخلی بپردازیم.

تاریخچه پیدایش pvc

اولین پلاستیک که توسط بشر ساخته شد ترکیبی از سلولز بود، سلولز ماده‌ای بود که در گیاهان و درختان یافت می‌شد که با ترکیب کردن آن با مواد شیمیایی محصول جدید و پایدار به وجود آمد. اولین پلیمر توسط جان وسلی در سال ۱۸۶۹ اختراع شد و این کشف بزرگی در تاریخ بشریت بود.

باکلیت در سال ۱۹۰۷ اولین پلیمر مصنوعی را ساخت که در ساختمان آن هیچ‌گونه مواد طبیعی بکار نرفته بود. این پلیمر عایق الکتریکی بود و در مقابل حرارت نیز مقاوم بود. در جنگ جهانی دوم تولید پلاستیک ۳۰۰ برابر افزایش یافت. نایلون که در سال ۱۹۳۵ اختراع شد، به عنوان ابریشم مصنوعی برای چتر نجات، طناب، آستر کلاه ایمنی، استفاده‌های فراوانی را در صنایع مختلف به خود اختصاص می‌دهد.

پلاستیک در طول تاریخ رشد بسیاری داشته است صنعت پلاستیک با نفت ارتباط مستقیمی دارد؛ زیرا ماده اولیه پلاستیک نفت بوده که در اروپا برای تأمین بنزن، تولوئن فنول، نفتالین پلاستیک از زغال‌سنگ استفاده می‌کردند و در نهایت به تولید پلاستیک‌های مهمی نظیر رزین‌های پلی‌استیرن و نایلون‌ها منتهی می‌شد که صنعت پتروشیمی از طریق تولید پلاستیک‌ها به طور محسوس و از جنبه‌های مختلف در زندگی روزمره‌ی ما نمایان شد.

برخی از پلاستیک‌ها قابل بازیافت و برخی غیر قابل بازیافت است از آنجایی که سوخت‌های فسیلی را برای تولید پلاستیک مصرف می‌کنیم آن را انرژی خوار می‌گویند در صورتی که پلاستیک از لحاظ انرژی بسیار به صرفه هستند.

صفر تا صد کاربرد pvc در دکوراسیون داخلی
صفر تا صد کاربرد pvc در دکوراسیون داخلی

pvc چیست؟

پلاستیک یکی از فرآورده‌های نفتی است از مواد طبیعی ساخته می‌شود. پلاستیک دامنه گستره‌ای از مواد پلیمری است که به دلیل در دسترس بودن و تنوع بالا و هزینه کم جز مواد حیاتی اقتصادی محسوب می‌شود.

مولکول پایه پلاستیک کربن و هیدروژن است که علاوه بر این عناصر، اکسیژن، گوگرد، فلوئور و کلر نیز موجود است برای تولید پلاستیک این عناصر زنجیره پیوندهای یگانه و یا دوگانه با کربن تشکیل می‌دهند.

تنوع بالای پلاستیک به دلیل خواص ویژه از جمله چگالی کم، رسانایی الکتریکی پایین، انعطاف‌پذیری بالا، شکل‌پذیری راحت و شفافیت است. اسم‌گذاری پلاستیک از پیش‌واژه پلی استفاده می‌شود؛ مانند پلی کربنات، پلی‌اتیلن، پلی پروپیلن که همگی پلیمر هستند.

پلاستیک بر اساس محل پیدایش به سه دسته تقسیم می‌شوند پلاستیک طبیعی که رزی‌ها. کائوچوها هستند پلاستیک نیمه مصنوعی می‌توان به کازئین اشاره کرد که از ریشه اصلی آن شیر است.

پلاستیک مصنوعی یا صنعتی که کاربرد فراوان دارد و ریشه اصلی آن نفت، گاز و زغال‌سنگ است. پلیمرها که به علت خواص منحصربه‌فرد، در رده پرمصرف‌ترین مواد مصنوعی در جهان هستند از خواص آنها می‌توان به سبک بودن نسبت به فلز و امکان استفاده از آن در مکان‌هایی با شرایط خاص اشاره کرد.

به علت خصوصیات عایق بودن پلاستیک به عنوان روکش در سیم و کابل‌ها و نیز در وسایل الکتریکی مانند کلید و پریز می‌توان استفاده کرد همچنین از ورق‌های شفاف و نازک می‌توانند به عنوان شیشه در مصارف مختلف به کار برد. پلاستیک در مقابل خوردگی مواد شیمیایی بسیار مقاوم است و در صنایع شیمیایی، غذایی و بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.

میکروب‌ها، باکتری، انگل و قارچ بر روی پلاستیک قابلیت رشد ندارند؛ بنابراین در ساخت وسایل پزشکی، جراحی، دندانپزشکی، صنایع داروسازی استفاده می‌شود.

ورق‌های پلی کربنات و پلکسی نیز جز محصولات پلاستیک می‌باشند که دارای کاربرد فراوانی ازجمله دکوراسیون داخلی هستند. دیوارپوش‌های پلاستیک که امروز به نام وود پلاست در بازار عرضه می‌شود جایگاه ویژه ای در دکوراسیون داخلی پیدا کرده است که در ادامه کاربرد و ویژگی آنها را ذکر می‌کنیم.

ورق پلی کربنات چیست؟

پلی کربنات از خانواده پلیمری هستند علت نام گذاری پلی کربنات به علت وجود کربن در ساختار آن است. پلی کربنات ساختار محکمی دارد و به صورت ورق‌های هایی با ضخامت مختلف ۴،۶،۸،۱۰،۱۲ میلیمتر وجود دارد.

این ورق‌ها قابلیت محافظت از اشعه یووی خورشید دارد، ورق‌ها در رنگ‌های اصلی مانند برنز، آبی، شیری، زرد، قرمز و سبز تولید می‌شوند و به علت سبک بودن کاربردهای فراوان دارد.

عوامل جغرافیایی و جوی در هر منطقه نوع مصالح ساختمانی را مشخص می‌کند، در مناطقی که سرعت باد زیاد است و بارش تگرگ شدید است و منطقه زلزله‌خیز باشد می‌توان از ورق‌های پلی کربنات به جای شیشه استفاده کرد.

این ورق‌ها شفاف و ضربه‌پذیری و مقاومت بالایی دارد و همچنین ویژگی سبک بودن و نصب راحت آنها باعث شده نقش مهمی در ساخت سازه‌ها ازجمله سوله و نورگیرهای منازل ایفا کنند.

کاربرد پلی کربنات در دکوراسیون داخلی

با توجه ویژگی عدم تبادل حرارتی موجب کاهش هزینه‌های انرژی در فصول مختلف سال می‌شود، طوری که در تابستان از ورود گرما به داخل جلوگیری کرده و در زمستان مانع خروج و هدر رفتن گرمای داخل می‌شوند، با توجه ضخامت لایه‌ها و نیز فضای هوایی که بین لایه‌ها وجود دارد عایق صدا نیز است.

یکی از مهم‌ترین خصوصیات این لایه مانع نفوذ اشعه فرابنفش خورشید می‌شود و فضایی امن و سالم می‌سازند. همچنین ورق‌های پلی‌کربنات به علت صاف بودن سطح آنها به راحتی با شست‌وشوی ساده تمیز می‌شوند و در مقابل سقوط اجسام نشکن و بسیار مقاوم است.

ورق پلی کربنات به علت خاصیت ارتجاعی که دارد به عنوان شیشه در سقف گلخانه‌ها و سوله‌ها استفاده می‌شوند و نیز در دکوراسیون داخلی برای سقف پارکینگ‌ها و نورگیر منازل کاربرد فراوانی دارد و همچنین در کابین آسانسورها و پارتیشن‌بندی فضای داخلی منازل نیز می‌توان از قابلیت‌های آن بهره برد.

یکی دیگر از مصارف آن استفاده به عنوان سقف کاذب سرویس‌های بهداشتی منازل و بیمارستان‌ها است، ورق پلی کربنات جایگزین مناسبی به جای شیشه است؛ زیرا علاوه بر شفاف بودن وزن کمتری نسبت به شیشه دارد و در مقابل تغییرات دمایی بسیار مقاوم است.

مزایای ورق پلی کربنات در دکوراسیون داخلی

  • مقاوم در مقابل اسیدهای آلی و معدنی
  • مقاوم در مقابل ضربه و خراش
  • مقاوم در برابر کشش و خمش
  • عایق حرارتی و صرفه جویی در مصرف انرژی
  • خود خاموشی و اشتعال‌ناپذیری
  • مقاوم در شرایط جوی و اشعه UV
  • نصب آسان
  • وزن کم و سبک
  • قیمت مناسب و مقرون به‌صرفه‌بودن

معایب پلی کربنات در دکوراسیون داخلی

علی‌رغم محاسن زیاد استفاده از ورق پلی کربنات معایبی نیز دارد که به علت خاصیت گلخانه‌ای که این ورق‌ها دارد فضای زیر آن گرم است؛ زیرا نور خورشید با صورت مستقیم می‌تابد و از ورق عبور می‌کند و در فضای زیر ورق نور و گرما به دام می افتد و در فصول گرم سال این پدیده تشدید می‌شود.

عامل دیگر مسئله خط‌وخش بر روی ورق‌های پلی کربنات است که به مرور زمان اتفاق میوفتد و موجب کدر شدن ورق‌ها شده و از میزان شفافیت آن‌ها می‌کاهد. ورق‌های پلی کربنات شعله‌ور نمی‌شود؛ ولی در زمان احتراق دودزا هستند.

عوامل تأثیرگذار بر قیمت پلی کربنات

مهم‌ترین عوامل که بر قیمت پلی کربنات تاثیر می‌گذارد ضخامت و ابعاد آن است که هرچه ضخامت ورق‌ها افزایش پیدا کند قیمت نیز بالاتر خواهد رفت.

ورق‌های پلی کربنات به صورت دوجداره نیز در بازار عرضه می‌شوند که قیمت ورق‌های دوجداره از ورقه‌های معمولی بیشتر است. بعضی از برندها که تولید داخلی هستند نسبت به نمونه خارجی ارزان‌تر است.

قیمت ورق پلی کربنات

در مورد محصولات تزیینی از جنس پلی کربنات که به صورت ورقه‌های مربعی در بازار ارائه می‌شود می‌توان بازه‌ی قیمتی ۱۴۰ الی ۱۵۰ هزار تومان به ازای هر متر مربع از ورقه‌ها است.

ورق پلکسی چیست؟

ورق پلکسی دارای نام علمی پلی متاکریلات است و به نام طلق شفاف نیز از آن یاد می‌کنند، ورق پلکسی ترموپلاستیک شفاف و کم وزنی است که به دلیل وزن کم و قابلیت برش لیزری برای مصارف مختلف از جمله دکوراسیون داخلی استفاده می‌شود.

این محصول به دلیل ویژگی‌های مناسب و منحصر بفرد قابلیت جایگزین شیشه را دارد و نیز برای کارهای هنری مصارف مختلفی دارد. بیشترین استفاده آن در پاسیون ها، سقف اداره‌ها و آشپزخانه‌ها می‌باشد.

جلا و شفافیت آن و نیز عمر طولانی مورد نظر طراحان دکوراسیون داخلی را دارا می‌باشد. ورق پلکسی گلاس را به عنوان شیشه آکریلیت استفاده می‌کنند؛ زیرا همانند شیشه شفاف است. ورق‌های پلکسی دارای طیف رنگی متنوعی هستند و همچنین به صورت مات و شفاف نیز در بازار وجود دارند.

از ورق پلکسی می‌توانند به عنوان شیشه در نورگیر و پنجره استفاده کرد. به دلیل خصوصیات مختلف در صنایع کاربرد فراوانی دارند. ورق پلکسی به دلیل مقاومت در برابر رطوبت و خوردگی به عنوان سقف کاذب سرویس‌های بهداشتی و حمام استفاده می‌شود. ابلیت برش لیزری دارد که در تابلوهای تبلیغاتی و نیز به عنوان پارتیشن به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کاربرد پلکسی در دکوراسیون داخلی

ورق پلکسی انواع مختلفی دارد که شامل ورق پلکسی گلاس شفاف است که بهترین گزینه برای جایگزین شیشه است هرچند مقاومت ورق پلکسی از شیشه بالاتر است و نمی‌شکند.

مورد بعدی ورق پلکسی گلاس رنگی است که این ورق به دلیل تنوع رنگ جز پرکاربردترین و نیز مورد علاقه مصرف کنندگان است. از پلکسی رنگی برای دکوراسیون داخلی و تزیینات منحصربه‌فرد استفاده می‌شود.

ورق پلکسی گلاس آیینه شباهت زیادی به آیینه دارد که در آرایشگاه‌ها، منازل، آسانسورها، پاساژها استفاده می‌شود، پشت ورق پلکسی شفاف جیوه می‌زنند و به ورق پلکسی آیینه‌ای تبدیل می‌شود و کاملاً شبیه آیینه است.

این ورق‌ها دارای تنوع رنگی مختلفی است و نسبت به آیینه طول عمر بالاتر از آیینه‌های معمولی دارند، ورق پلکسی گلس مات دارای ساختار نیمه شفاف و مات است نور از خود عبور می‌دهند و وضوح ورق پلکسی شفافیت  ندارند.

از این نوع ورق برای کابین حمام و کارهای تزئینی، کارهای هنری استفاده می‌کنند، ورق پلکسی گلاس ترنسپرنت که ورق شفاف رنگی معروف است و جایگزین شیشه‌های رنگی در پنجره‌های سنتی استفاده می‌شود این نوع ورق نور از خود عبور می‌دهد و بازتاب‌های رنگی زیبایی به وجود می‌آورد.

صفر تا صد کاربرد pvc در دکوراسیون داخلی
صفر تا صد کاربرد pvc در دکوراسیون داخلی

مزایای ورق پلکسی در دکوراسیون داخلی

• ورق پلکسی دارای تنوع رنگ بالایی است که در صنعت دکوراسیون جایگاه ویژه‌ای دارد.
• از شفافیت بالایی برخوردار است.
• در برابر ضربه‌های شدید مقاوم است.
• وزن سبک و حمل نقل آسانی
• نصب راحت و آسان
• دارای قیمت مناسب
• عایق صدا و گرما
• در برابر تغییرات شدید آب‌وهوایی بسیار مقاوم است و تغییر رنگ و حالت نمی‌دهد.
• به علت سطح صاف به راحتی تمیز و شسته می‌شود.
• اشعه فرابنفش از خود عبور نمی‌دهد.

معایب استفاده از ورق پلکسی در دکوراسیون داخلی

علی‌رغم محاسن زیاد استفاده از ورق پلکسی معایبی نیز دارد که به علت خاصیت گلخانه‌ای که این ورق‌ها دارد فضای زیر آن گرم است؛ زیرا نور خورشید با صورت مستقیم می‌تابد و از ورق عبور می‌کند و در فضای زیر ورق نور و گرما به دام می افتد و در فصول گرم سال این پدیده تشدید می‌شود.

عامل دیگر مسئله خط و خش روی ورق‌های پلکسی است که به مرور زمان اتفاق میوفتد و موجب کدر شدن ورق‌ها شده و از میزان شفافیت آن‌ها می‌کاهد.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت ورق پلکسی

قیمت ورق پلکسی بر اساس دو عامل اندازه ورق، ضخامت ورق، نوع ورق و نیز برند ایرانی یا خارجی تعیین می‌شود هرچه ضخامت ورق بیشتر باشد قیمت ورق افزایش پیدا می‌کند.

بهترین برند ورق پلکسی ساخت تایوان است و یکی از مرغوب‌ترین و بهترین ورق‌های پلکسی می‌باشد که قیمت بالایی دارند؛ زیرا مواد اولیه بکار رفته و دستگاه‌های تولیدی ورق از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

ابعاد ورق‌های پلکسی ۱۲۰*۱۸۰ سانتی‌متر است که گاهی پس از برش به ابعاد ۶۰*۶۰ سانتی‌متر برش می‌خورند و به بازار عرضه می‌شود. ضخامت ورق‌ها از ۱ میلیمتر تا ۵۰ میلیمتر مباشد که هرچه ضخامت بیشتر باشد قیمت آن بیشتر است، گروه مهندسی زیگورات مرجع فروش انواع ورق‌های پلکسی است.

قیمت ورق پلکسی

ورق‌ها پلکسی که در مقاله مذکور ویژگی‌ها و کاربردهای آن را نام بردیم در ابعاد ۱۸۰*۱۲۰ بازه‌ی قیمت ۳۵۰ هزار تومان الی ۴۰۰ هزارتومان قابل ارائه است.

مقایسه ورق پلکسی با شیشه

ورق پلکسی به دلیل خصوصیات ساختاری می‌تواند جایگزین مناسبی برای شیشه باشد. مهم‌ترین مزیت ورق پلکسی وزن کم آن نسبت به شیشه است. در شیشه هرچه ضخامت آن افرایش پیدا می‌کند وزن آن نیز بیشتر می‌شود، در صورتی که ورق پلکسی با ضخامت برابر شیشه مورد نظر وزن بسیار کمی‌تری دارد که حمل‌ونقل آن را راحت می‌کند.

ورق پلکسی ۱۷ برابر شیشه در برابر ضربه‌ها مقاوم است و چنان چه در مقابل طوفان و بادهای شدید قرار گیرد بسیار مقاوم عمل می‌کند، اگر ورق پلکسی بشکند؛ مانند شیشه خرد نمی‌شود و آسیبی وارد نمی‌کند.

اگرچه در مقایسه با شیشه بسیار مقاوم است؛ ولی در برابر سایر پلیمرها مانند پلی کربنات شکننده تر است، یکی از مهم‌ترین ویژگی ورق پلکسی شفافیت آن است که بجای شیشه استفاده می‌کنند، به همین دلیل استحکام بالا در آکواریوم‌ها در استفاده می‌شود.

یکی از مزیت‌های ورق پلکسی انعطاف پذیری آن است که تحول عظیمی در دکوراسیون داخلی و صنعت ایجاد کرده است و قابلیت شکل پذیری دارد در صورتی که برای فرم دادن به شیشه هزینه بالایی لازم است.

ورق پلکسی به دلیل خاصیت گلخانه‌ای عایق گرما است و باعث گرم شدن فضای زیر ورق می‌شود که از اتلاف انرژی جلوگیری می‌کند. این ورق‌ها خاصیت ضد اشعه فرابنفش دارد و مانع ورد این اشعه زیان‌آور می‌شود و از رسیدن به سطح بدن جلوگیری می‌کند که در شیشه برای ایجاد خاصیت ضد UV باید هزینه‌های هنگفتی متحمل شد.

در ورق پلکسی هر چقدر ضخامت آن افزایش پیدا می‌کند میزان شفافیت آن تغییر نمی‌کند؛ ولی در شیشه با افزایش ضخامت علاوه افزایش وزن از شفافیت شیشه کم می‌شود و نور را به راحتی عبور نمی‌دهد.

صفر تا صد کاربرد pvc در دکوراسیون داخلی

ترمووال چیست؟

ترمووال یکی از محصولات نوین در در دکوراسیون داخلی است که از جنس pvc می‌باشد، ترمووال به دلیل زیبایی ظاهری و نصب راحت مورد توجه طراحان قرار گرفته است؛ ابعاد آن دارای طول ۲.۸ متر با عرض ۱۲ سانتی‌متر است.

کاربرد ترمووال در دکوراسیون داخلی

ترمووال های طرح چوب شبیه چوب ترموود هستند که امروزه جایگزین مناسب به جای چوب است. این ترمووال ها دارای تنوع رنگی هستند که هر سلیقه ایی را به خود جذب می‌کند.

ترمووال روی دیوار یک عایق حرارتی ایجاد می‌کند که از اتلاف انرژی جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود محیط را در تابستان خنک و در زمستان گرم نگه دارد.

ترمووال بر روی دیوارهایی که بلا استفاده است می‌توان نصب کرد مانند پشت تلویزیون فضای زیبایی به منزل ببخشد. از این محصول بجای کاغذ دیواری نیز استفاده می‌شود که فضا را نسبت به آن زیباتر می‌کند.

نصب ترمووال ها در نمای ساختمان نیز امکان پذیر است و به علت جنس پلاستیک در سونا و استخر نیز استفاده می‌شود و در این محیط‌های مرطوب مقاوم هستند.

مزایای ترمووال در دکوراسیون داخلی

  • ترمووال ها عایق صوتی هستند
  • نصب ترمووال ها راحت و با هزینه کم انجام می‌شود
  • مقاوم و با طول عمر بالا
  • نسبت به متریال‌های دیگر سبک و حمل‌ونقل آن راحت است
  • جنس آن پلاستیک و سطحش صاف دارد و تمیز کرد و شست‌وشو آن راحت است
  • ترمووال‌ها عایق حرارتی مناسب هستند
  • در محیط‌های مرطوب ضد آب و رطوبت است
  • مکان برای رشد حشره و جانوران موذی نمی‌باشد
  • دارای بافت یکنواخت است
  • داشتن تنوع در رنگ و طرح موردپسند طراحان است
  • غیر قابل‌اشتعال است
  • انعطاف‌پذیری بسیار بالا دارد

قیمت دیوارپوش ترمووال در بازار ایران

همچنین دیوارپوش‌های ترمووال که امروزه در دکوراسیون داخلی مورد استقبال قرار گرفته بین ۳۶۰ الی ۴۰۰ هزارتومان به ازای هر متر متناسب با ضخامت یا نوع آن عرضه می‌شود.

مقایسه کاربرد ترمووال با چوب ترموود در دکوراسیون داخلی

مهم‌ترین تفاوتی که بین این دو متریال وجود دارد جنس آنها است که چوب ترموود از درختان تهیه می‌شود و ساختار طبیعی و زنده ایی دارند ولی ترمووال از جنس pvc و کاملاً مصنوعی است.

چوب ترموود از مقاومت خوبی برخوردار است؛ اما ترمو به دلیل ساختار پلی استایرن متریال بهتر و محکم‌تر است. چوب ترموود به نسبت به ترمووال عمر کوتاه‌تری دارد و به مرور زمان دچار پوشیدگی می‌شود؛ ولی ترمووال به نسبت در برابر پوسیدگی بسیار مقاوم است و همچنان کیفیت خود را حفظ می‌کند. افرادی که حس زنده بودن چوب را ترجیح می‌دهند و فضای چوبی حس بهتری می‌گیرند بهتر است از چوب ترموود استفاده کنند.

یک مورد مهم که در انتخاب این دو متریال باید دقت کرد حضور جانوران موذی است که هرچقدر هم    چوب‌ها عایق باشند بازم مورد تهاجم آنها قرار می‌گیرند، استفاده از ترمووال نسبت به چوب ترموود صرفه اقتصادی دارد و بسیار مقرون‌به‌صرفه است

خدمات قابل ارائه گروه مهندسی زیگورات

گروه مهندسی زیگورات سه دهه است که انواع دکوراسیون داخلی و خارجی محیط‌های مختلف را در پروژه‌های بزرگ در سازمان ها و ساختمان های شخصی سازی شده اجرا کرده است؛ پروژه‌هایی که شامل استفاده از استیل، چوب، پی وی سی در کفپوش، نمای ساختمان، نرده، روف گاردن، تراس سبز، آلاچیق و… بوده است.

چنانچه دوست دارید از کارکردهای محصولات pvc که در این مقاله به آن‌ها اشاره شد، استفاده کنید؛ کارشناسان گروه مهندسی زیگورات در انتخاب بهترین‌ها به شما کمک و مشاوره خواهند داد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن دفتر: ۰۸۳۳۸۳۶۹۵۷۰ و یا موبایل ۰۹۱۰۴۷۰۷۴۵۵ با ما در تماس باشید تا مشاوره رایگان دریافت نمایید.

جمع بندی مقاله و کلام پایانی

در این مقاله به بررسی صفر تا صد کاربرد pvc در دکوراسیون داخلی پرداختیم در ابتدا با تاریخچه پیدایش پلاستیک آشنا شدید و سپس دسته های مختلف این حوزه اعم از ورق پلی کربنات، پلکسی، ترمووال را با جزییات کامل تعریف و سپس به مزایا و کاربرد هریک از این محصولات پرداختیم تا اطلاعات کاملی درباره محصولات پی وی سی در اختیار شما عزیزان قرار داده باشیم.

در پایان خوشحال خواهیم شد سوالات و تجارب ارزشمند خود را در قسمت نظرات همین مقاله با ما و دیگر دوستانتان به اشتراک بگذارید، شاد و پیروز باشید.

سوالات متداول

  • کاربرد پلی کربنات در کجاست؟

این محصولات معمولاً در صنایع ساختمانی و گلخانه‌ها مختلف به عنوان پوشش سقف و در برخی موارد جایگزین شیشه‌های پارکینگ می‌گردد.

  • طول عمر محصولات ترمووال نسبت به محصولات چوبی چقدر است؟

ترمووال بر خلاف چوب طبیعی نیاز به مراقبت ندارد، ترمووال نوعی پلیمر تقویت شده است که در مقابل وزن تحمل بسیار بالایی دارد و به سادگی دچار آسیب نمی‌شود.

  • کمترین ضخامت پلکسی گلاس در بازار چقدر است؟

کمترین ضخامت ۱میلی متر به صورت شفاف و ۱/۵ میل به صورت رنگی موجود است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *